Játék: ORSI szülinapjáról kérdezünk

Egy kérdés, egy helyes válasz és egy Facebook like. Na meg egy kis szerencse kell, és a hűtőjében landolhat a 10 ezer forint értékű finomságokat tartalmazó ajándékcsomag.

Az OrosCafé.hu és a Merian Foods Kft közös játéksorozatának újabb fordulója következik. Időnként felteszünk egy kérdést az orosházi céghez kapcsolódóan és ha teljesíti a feltételeket, na meg persze helyesen válaszol, részt vesz a sorsoláson.

A nyeremény nem más, mint a Merian Foods Kft által összeállított, válogatott ORSI finomságokat tartalmazó élelmiszer csomag, amely nem kevesebb, mint 10 ezer forint értékű. Ezt a csomagot egy szerencsés nyerheti meg, sorsolni április 13-án fogunk.

A játékon nyerhető ORSI termékek (illusztráció)

A játék a Facebookon fut. Ha játszani és nyerni szeretne, akkor klikkeljen ide. A játék megkezdése előtt rá kell nyomni a Tetszik gombra, hogy csatlakozzon a cég Virsli oldalához, a többit már látni fogja és máris kezdheti a játékot – a Facebookon.

A nyereményjátékon azok vesznek részt, akik csatlakoznak a Facebookon a Virsli oldalhoz és helyesen válaszolnak a játékoldalon feltett kérdésre.