Megvannak a grillsli ízei

Pár hónapja elhatároztuk, hogy új terméket dobunk piacra, aminek a grillsli nevet adtuk. Arról, hogy a klasszikus ízvilág mellett milyen ízesítésűek legyenek a grillslik, önök is szavazhattak.

Az új termék nevében is benne van, hogy ez a virsli grillezve és a hagyományosan főzve is elkészíthető lesz. Többfajta ízvilágban terveztük bevezetését, ezek között néhány nagyon különleges is szerepel majd.

Így néz majd ki a tüzes mexikói grillsli csomagolása

Kíváncsiak voltunk rá, hogy az ORSI virsli kedvelői miként vélekednek az új termékről, ezért Orosháza – Gyopárosfürdőn július 20-22. között a Sör-Virsli Fesztiválon bárki megkóstolhatta a grillslit és veleményt is mondhatott róla. Rengetegen éltek a lehetőséggel, összesen 24 kg, különböző ízesítésű grillsit kóstoltak meg a fesztivál vendégei, akik ezt követően kitölthettek egy kérdőívet és véleményt is fűzhettek a termékekhez.

A sok-sok lapot ezután értékeltük, a véleményeket megmutattuk az ízmestereknek, akik ezeket is figyelembe véve kialakították a grillslik végső ízvilágát.

Íme a 4 legtöbb szavazatot kapott ízfajta, amit hamarosan gyártani is fogunk: Tüzes mexikói, Wasabis, Barbecue és Gyrosos.

Köszönjük a véleményeket!