Termékek

- A Merian Foods Élelmiszeripari Kft. széles termékválasztékot kínál, amely a minőségi feltételek megőrzésével képes kielégíteni a változatos vásárlói szükségleteket.

A vállalat a magyar baromfifeldolgozó cégek közül elsőként jelent meg márkázott készítményekkel az ORSI és a REX CIBORUM termékcsaláddal.

- REX CIBORUM márkanév alatt értékesített liba- és kacsamáj specialitásaink a legexkluzívabb luxustermékek közé sorolhatóak a hazai és világpiacon.

A REX CIBORUM, a liba-, és kacsamájból készült termékek védjegye, mint a latin eredetű kifejezés is sugallja – „a királyok étke, az étkek királya”. A májtermékeket különféle ízesítéssel, többféle kiszerelésben, konzerv és félkonzerv formájában gyártunk és forgalmazunk.

- Legkeresettebb termékeink az ORSI virslik, májasok, felvágottak, sonkák, párizsik és konzervek, amelyek több ízben, csomagolásformában és méretben elérhetőek.

Az ORSI termékek sokszínű termékskálát takarnak.

- Annak érdekében, hogy minél több fogyasztóhoz eljussanak termékeink 2002-ben indult el az ALETTA márkánk, melynek alapja: minőségi áru elérhető áron.