Almás libamájtorony

Hozzávalók

Libamájblokk aszalt barackkal

- 1 doboz Rex Ciborum Libamájblokk aszalt sárgabarackkal

- 2 db alma

- kristálycukor

- vaj

- frissen őrölt bors

Az elkészítés

Almás libamájtorony

A kibontott libamájblokkot vastagabb szeletekre vágjuk, borssal ízlés szerint megszórjuk. Az almákat megmossuk és kivágjuk a közepét, majd vastagabb szeletekre felvágjuk.

Egy teflonserpenyőt felhevítünk, az almakarikákat kristálycukorban megforgatjuk. A teflonserpenyőben hirtelen mindkát oldalát vaj hozzáadásával megpirítjuk. Az almaszeleteket a libamáj szeletekkel rétegezzük, 180 fokos sütőben összesütjük.

Ízlés szerint fogyasztható burgonyapürével, vagy gyümölcslekvárral, tökmagos-vajastészta stanglival.

Jó étvágyat!