ORSI sajtos virsli baconben, snidlinges juhtúróval

Hozzávalók

Sajtos virsli

- ORSI sajtos virsli

- Szeletelt bacon

- kígyóuborka

- juhtúró

- fokhagyma

- őrölt bors

- metélőhagyma

- olivabogyó

- teavaj

Az elkészítés

ORSI sajtos virsli baconben, snidlinges juhtúróval

A virslit baconbe tekerjük, tepsibe tesszük, 180 Celsius fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.

Közben az uborkákat kb. 4 cm vastag tönkökre szeljük és kivágjuk a belsejét. Elkészítjük a tölteléket: juhtúrót zúzott fokhagymával, kevés borssal és finomra vágott metélőhagymával és puha teavajjal kikeverjük.

Az így készült tölteléket az előkészített uborkákba töltjük és a megsütött virslikkel tálaljuk.

Pirítóssal barnakenyéreel, vagy friss bagettel ajánljuk.

Jó étvágyat!